Το Είδωλον

Διαμονή

Όλες οι σύγχρονες ανέσεις διαμονής...

Το συγκρότημά μας αποτελείται από άνετα διαμερίσματα με δύο υπνοδωμάτια, ευέλικτο και μοντέρνο σχεδιασμό. Τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικές συσκευές και είναι επιπλωμένα.

Τα ανεξάρτητα διαμερίσματα μας διαθέτουν μοναδική θεά, άμεση πρόσβαση στον κήπο, άνετους χώρους (υπνοδωμάτιο/καθιστικό/μπάνιο), άνετα μπαλκόνια και μπορούν να φιλοξενήσουν από 4 έως 5 άτομα.

Επίσης διαθέτουν κλιματισμό, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση. Στο συγκρότημα μας υπάρχει άνετος χώρο στάθμευσης και μπάρμπεκιου.

Η προνομιακή θέση των διαμερισμάτων δίνει επίσης άμεση πρόσβαση στις κοντινές παραλίες.

Πλαισιωμένοι από τα περιβόλια με τις πορτοκαλιές, λίγα μέτρα μακριά από το λιμάνι θα έχετε επίσης άμεση πρόσβαση στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου που μοιάζουν σαν προέκταση του χώρου σας. Οι εγκαταστάσεις αυτές περιλαμβάνουν γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδα 5x5, γήπεδο τένις, μπάσκετ και παιδική χαρά.

Όμορφες στιγμές και αξέχαστες διακοπές

Θα σας προσφέρουν οι επιλογές σας, είτε εάν παραμείνετε στο διαμέρισμα σας απολαμβάνοντας την ηρεμία στην ησυχία της φύσης και στους απόηχους των μουσικών παραστάσεων τον Ιούλιο από το μικρό θεατράκι, είτε συμμετέχοντας στην δραστηριότητα που ζωντανεύει το ήσυχο λιμάνι με διασκεδάσεις στα γεμάτα καταστήματα.

Ο χώρος μας